Autor Subiect: comunitate typo3  (Citit de 8505 ori)

cristi

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 3
comunitate typo3
« Răspuns #15 : Decembrie 05, 2006, 07:02:44 pm »
deja sunt fan al typo3..inca nu am ajuns la partea cu template,dar sper sa ma descurc
cred ca aia e partea cea mai importanta
cat despre extensii, le multumesc celor care isi dedica timpul pentru ca noi ceilalti sa primim totul mura in gura...jos palaria

ionu128

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 13
comunitate typo3
« Răspuns #16 : Decembrie 20, 2006, 01:42:00 pm »
OOau! Super, se pare ca Typo3 merge si in Romania.
Cred ca au trecut vreo 2 luni de cand am facut cunostinta cu el... Si da-i tutoriale si nervi si cautari si iar nervi.. dar acum stiu ca e chiar bun. E muult de invatat, trebuie sa ai rabdare, dar singur e chiar greu... Asa ca va dati seama de surpriza placuta pe care am avut-o cand am gasit acest forum!
Felicitari pentru initiativa!
egards,
Ionut

• Vizitator
T3 Romania
« Răspuns #17 : Aprilie 24, 2007, 05:00:43 pm »
Buna T3R
salut comunitatea "mica dar vioaie" :D ,  T3 romaneasca(T3R), caruia ma alatur si eu.
Sunt deschis oricarei actiuni de promovare si sprijin a lui T3R si sper sa avem impreuna  o contributie la acest CMS OpenSource in viitorul imediat.
/Toate bune
Paul

admin

• Administrator
  • Novice
  • Mesaje postate: 17
    • http://www.arxia.ro
Re: T3 Romania
« Răspuns #18 : Aprilie 25, 2007, 07:58:42 am »
Buna Paul

iti uram un bun venit pe forumul nostru si succes initiativa si obiectivele pe care ti le-ai propus. Suntem siguri ca impreuna vom reusi sa promovam Typo3 mai bine in Romania.

LittleOneill

• Vizitator
Răspuns: comunitate typo3
« Răspuns #19 : Mai 09, 2009, 06:01:50 pm »
Cred ca am descoperit cam tarziu comunitatea Typo3 Romania, dar ma bucur ca am facut-o. E unul dintre lucrurile care ma gandeam ca nu o sa le vad in Romania. Sper sa pot contribui si eu cu ceva la aceasta comunitate.

Good job!

foreverlost

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #20 : Septembrie 15, 2009, 10:44:33 am »
Bine v-am gasit!

lacisoft

• Administrator
  • Novice
  • Mesaje postate: 77
    • lacisoft.com/blog
« Răspuns #21 : Septembrie 15, 2009, 10:56:22 am »
Bine ai venit in comunitate. Daca vrei poti sa scrii cate ceva despre tine (de cand lucrezi cu Typo3, ce iti place, ce nu iti place la el, ce proiecte interesante ai facut cu Typo3).

In orice caz, daca ai intrebari legate de Typo3 sau daca  la randul tau poti ajuta pe cineva in anumite probleme esti binevenit sa postezi pe forum.
Bodor László
------------
Certified TYPO3 Integrator
Arxia Group
Cluj Napoca

foreverlost

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #22 : Septembrie 15, 2009, 11:00:12 am »
In typo3 sunt nou. Am 2 saptamani de cand lucrez cu typo3.
Inca are destule necunoscute.