Iti multumesc pentru mesaje. Am ales phpBB-ul pentru forum, intru-cat, ca solutie pe termen lung este totusi net superioara extensiei Typo3. Chiar si forumurile mari Typo3 folosesc alte solutii consacrate de forum decat extensia Typo3 ... pana la urma Typo3 e f bun in gestiunea continutului de orice fel, dar mai putin in crearea de comunitati de interes (forumuri, bloguri, etc). Cel putin asa cred eu.
pai tot bazat pe solutiile de discussion board existente e bazata si aceasta extensie, si ideea e ca poti integra foarte usor grupurile de useri de pe forum, cu grupurile de useri logati pe site, sau in alte sectiuni ce ar putea folosi un sistem de logare. si daca ajunge sa aiba 50 de useri activi pe forum, e mult, deci nu cred ca am putea zice ca fortam extensia

. recunosc ca, de exemplu, chc forum nu a fost testat pe forumuri intensive, o sa o testam noi acum timp de vreo 2 luni sa vedem ce poate, dar la o comunitate romaneasca, ar face fatza destul de usor, zic eu.
Avand in vedere ca exista atat de putin developeri Typo3 in Romania, sunt curios tu de unde ai aflat de Typo3 si de ce ai ales sa-l folosesti. Poate prin asta indemni si pe altii sa inceapa sa-l cunoasca
mai sunt cativa pe care ii cunosc. ideea e ca sunt destul de ocupati, si, odata ce lucrezi pentru bani, si lucrezi si mai mult timp, nu prea mai ai chef de pierdut vremea si pe forumuri si comunitati. cel putin asa fac multi.
de ce typo3?... s-a intamplat... sa incep cu typo3. o sa ma uit si peste joomla si drupal, dar deja m-am obisnuit cu typo3 si nu cred ca o sa trec la altul, mai bine ma apuc de scris extensii decat sa ma apuc de invatat ceva nou.