Salut!
Eu tot incerc sa introduc un proiect facut in php in typo3 si m-am cam blocat. Daca puteti sa ma ajutati, va multumesc mult.
Am un meniu care arata cam asa:
Item A
Item A1
Item A11
Item A12
si un template principal TP pt Item A. Pt. Item A1 am o extensie a acestui template, ET, in care fac o mica modificare la TP. Pana aici functioneaza bine. Problema e ca acea modificare as vrea sa fie valabila si pt. Item A11
si Item A12. Am pus in extensia ET in sectiunea Template on next level chiar extensia ET si nu merge. Nu-mi dau seama cum ar trebui sa fac.
Alta solutie ar fi sa fac o noua extensie pt. Item A11 in care sa scriu ceva de genul
subparts.menu < (styles.content.getLeft parintelui Item A1 ). Dar nu stiu cum sa-l scriu getLeft de pe nivelul de mai sus.
Si o alta problema o am cu meniul facut in javascript. Mi se vad optiunile din meniu doar de pe primul nivel. Apoi pt derularea optiunilor de pe urmatorul nivel se foloseste un fisier care dupa alert-urile puse de mine este parcurs normal.
Este vreo problema faptul ca am lasat fisierele javascript sa fie incluse in fisierul html si nu le-am inclus din typoscript?
Va multumesc mult.
Violeta