Buna. Am reusit pana la urma sa fac un site in mai multe limbi, dar problema este ca dupa ce il mut online, pe un server Linux, meniul de limba nu imi mai apare. Pentru a explica putin... am folosit un astfel de meniu pentru a-mi afisa 4 stegulete:
## Localization menu:
temp.limba = HMENU
temp.limba {
special = language
special.value = 0,1,2,3
special.normalWhenNoLanguage = 0
1 = GMENU
1.NO {
XY = [5.w], [5.h]
5 = IMAGE
wrap =
5.file = EXT:cms/tslib/media/flags/ro.gif || EXT:cms/tslib/media/flags/gb.gif || EXT:cms/tslib/media/flags/de.gif || EXT:cms/tslib/media/flags/fr.gif
5.offset = 0,0
}
}
lib.limba < temp.limba
Pe calcuatorul meu, in locul desemnat de "lib.limba" prin TemplaVoila, apar acele 4 stegulete, iar cand dau click pe ele se schimba limba. Pe server, meniul nu mai apare deloc, desi schimbarea de limba o pot face din bara de adresa a browser-ului (prin &L=...).
Daca fac un test simplu, adica sa pun:
x = TEXT
x.value = proba...
lib.limba < x
in locul desemnat de lib.limba imi apare textul "proba...", deci maparea e corecta. Nu e o problema de caching, ce altceva ar putea fi? Fisierele cu steguletele exista, limbile sunt create corect.
Ca si procedura, am facut o arhiva a folder-ului cu site-ul, am exportat un fisier .sql pe care apoi le-am desfacut pe server, respectiv l-am rulat in PHPMyAdmin.
Asadar, desi se poate face schimbarea limbii, steguletele nu apar. Ce este de facut? Cum as mai putea sa testez, ca sa vad ce nu-i in regula? :cry: