Autor Subiect: Canal IRC TYPO3 Romania pe Freenode?  (Citit de 990 ori)

tomitzel

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 38
    • Blog
Canal IRC TYPO3 Romania pe Freenode?
« : August 05, 2010, 09:25:55 am »
Salut,

Am intrebare, exista un canal IRC pentru TYPO3 Usergroup Romania? Daca nu, ce ziceti sa intemeiem unul, ar fi mai usor de interactionat cu utilizatorii.

Tomita Militaru
------------
Web developer
Arxia
Cluj-Napoca

lacisoft

• Administrator
  • Novice
  • Mesaje postate: 74
    • lacisoft.com/blog
Răspuns: - IRC TYPO3 Romania pe Freenode?
« Răspuns #1 : August 05, 2010, 11:56:58 am »
Salut

E util pentru cine foloseste. Eu personal nu folosesc IRC si banuiesc ca nu sunt prea multi care il folosesc. Daca utilizatorii de pe forum doresc acest lucru pot sa isi exprime parerea aici.

Sunt de parere ca interactiunea pe forum este mult mai utila pentru ca discutiile de aici raman arhivate si pot fi gasite cu ajutorul motoarelor de cautare si de catre altii care poate inca nu sunt membrii pe acest forum. Pe irc discutiile sunt volatile si de fiecare data nu o sa stea cineva sa dea explicatiile pe care deja le-a dat odata.

Bodor László
------------
Certified TYPO3 Integrator
Arxia Group
Cluj Napoca

tomitzel

• Novice
  • *
    • Blog
« Răspuns #2 : August 06, 2010, 09:35:49 am »
Salut Laci,

Sunt de acord cu ce ai zis, dar un alt avantaj e socializarea care s-ar face mai bine cred pe IRC. E adevarat ca majoritatea au renuntat la IRC demult, dar toata comunitatile FLOSS au - de IRC (vezi #ubuntu-ro, #gsl, #sblug.ro, #typo3) si toate au logurile intregistrare si publicate pe net, discutiile fiind indexate in Google. Ca am zis de FLOSS, ar fi fost faina o reprezentare a TYPO3 Romania la FLOSS Camp care se tine weekendul asta la Predeal.

Am propus -ul de IRC pentru ca pe forum activatea e extrem de slaba si ar vrea sa cunosc mai multi dezvoltatori TYPO3. Dar dupa cum spuneai, daca reusim sa ne adunam mai multi, nu vreau sa fiu singurul pe - :)

EDIT: De ce e cenzurat cuvantul c*a*n*a*l ?
Tomita Militaru
------------
Web developer
Arxia
Cluj-Napoca

lacisoft

• Administrator
  • Novice
  • Mesaje postate: 74
    • lacisoft.com/blog
« Răspuns #3 : August 06, 2010, 01:14:01 pm »
Nu e cenzurat canal ci *a*n*al pentru ca intr-o vreme se inregistrau niste oameni si bagau spam. Sunt si eu de acord ca trebuie sa ne cunoastem mai bine, poate sa facem niste intalniri, undeva unde toata lumea poate participa. Hai sa vedem cine mai e interesat de aici ?
Bodor László
------------
Certified TYPO3 Integrator
Arxia Group
Cluj Napoca

tomitzel

• Novice
  • *
    • Blog
« Răspuns #4 : August 06, 2010, 08:26:54 pm »
Se pot face Release Party cu cate o lansare de versiune mai importanta TYPO3, asa facem pentru Ubuntu de exemplu in Sibiu: http://www.sblug.ro/index.php/stirea/489

Doar ca suntem putini si imprastiati prin tara din cate am observat.
Tomita Militaru
------------
Web developer
Arxia
Cluj-Napoca