Autor Subiect: trimitere de email-uri cu extensia 'direct mail'  (Citit de 911 ori)

xmasis4life

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 6
trimitere de email-uri cu extensia 'direct mail'
« : Martie 31, 2009, 10:12:21 am »
Salut,

Am folosit extensia sr_feuser_register pt a crea useri pt un site. As dori sa folosesc optiunea enableEmailConfirmation pe care aceasta extensie o are. Mai exact, atunci cand un user isi creaza un cont acesta sa nu fie accesibil decat dupa ce persoana respectiva s-a dus in casuta de mail si a dat click pe link-ul de register trimis automat de sr_feuser_register. Problema e ca nu se trimite nici un mail cu acest link. Am cauta pe net si am vazut ca trebuie sa folosesc extensia 'direct mail' pt a trimite un mail. Intrebarea mea este cum pot sa fac legatura dintre sr_feuser_register si direct mail pt a putea trimite email-uri noilor useri creati?

Mersi frumos!

tiberiu

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 209
    • http://www.arobs.com
Răspuns: trimitere de email-uri cu extensia 'direct mail'
« Răspuns #1 : Martie 31, 2009, 12:02:05 pm »
Salut

sr_feuser_register n-are nicio treaba cu direct_mail. Direct Mail e pentru a trimite Newslettere, iar prima strict pentru inregistrare.

Unde testezi? Pe localhost? Reusesti sa trimiti mail dintr-un simplu fisier php in care folosesti functia php 'mail' ?

Spor.
Tiberiu Contiu
PHP System Architect
AROBS Transilvania Software
str. Minerilor, nr. 63, Cluj-Napoca

www.arobs.ro , www.arobs.com

E-mail: tiberiu.contiu(at)arobs.com , tiberiu.contiu(at)yahoo.com

xmasis4life

• Novice
  • *
« Răspuns #2 : Martie 31, 2009, 12:31:33 pm »
Salut,

De testat testez pe localhost si nici cu functia de php 'mail' nu merge. Nu stiu care poate fi problema.

xmasis4life

• Novice
  • *
« Răspuns #3 : Martie 31, 2009, 02:54:46 pm »
Am rezolvat pana la urma. Trebuia configurat serverul de SMTP. Mersi pt sfaturi!