Autor Subiect: $_GET trimite $_POST nu trimite  (Citit de 795 ori)

ManolacheAlexandru

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 6
$_GET trimite $_POST nu trimite
« : Decembrie 28, 2008, 05:44:53 pm »
Salutari. Am o mare problema la o extensie. Am formularul si vreau sa imi trimita datele prin post tot la aceeasi pagina dar problema este ca nu imi trimite nimik in post, uneori cand dau refresh imediat dupa click....isi revine partial, e foarte ciudata chestia. Daca folosesc GET, totul merge cum trebuie dar....nu am chef sa imi apara un URL de 5 metrii.... folosesc comenzile t3lib_div::_POST(). Ma poate ajuta cineva? chiar nu imi dau seama ce are...

tiberiu

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 209
    • http://www.arobs.com
Răspuns: $_GET trimite $_POST nu trimite
« Răspuns #1 : Decembrie 31, 2008, 10:07:12 am »
Nu ai cumva pagina publicata pe web?
Mie mi s-a mai intamplat ceva asemanator doar cand greseam ceva.... Ai tag-urile form-ului inchise unde trebuie? E extensie de backend? La extensiile de backend, generate din Kickstarter, exista un tag 'form' deschis si inchis de extensie. Daca mai pui unul in functiile create de tine, atunci vei avea un form imbricat in altul si s-ar putea sa ai comportamentul asta.

Revino cu detalii... daca nu faci pagina publica, doar tu singur poti sa-ti dai seama de bug.
Tiberiu Contiu
PHP System Architect
AROBS Transilvania Software
str. Minerilor, nr. 63, Cluj-Napoca

www.arobs.ro , www.arobs.com

E-mail: tiberiu.contiu(at)arobs.com , tiberiu.contiu(at)yahoo.com

tiberiu

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 209
    • http://www.arobs.com
Răspuns: $_GET trimite $_POST nu trimite
« Răspuns #2 : Aprilie 10, 2009, 03:51:35 pm »
Ma poate ajuta cineva? chiar nu imi dau seama ce are...

Cineva poate ca te poate ajuta, dar trebuie cel putin sa ai bunul simt de a da un feedback... Chiar daca asta implica sa zici ca ai rezolvat problema...  ;)
Tiberiu Contiu
PHP System Architect
AROBS Transilvania Software
str. Minerilor, nr. 63, Cluj-Napoca

www.arobs.ro , www.arobs.com

E-mail: tiberiu.contiu(at)arobs.com , tiberiu.contiu(at)yahoo.com