Salut,
incearca si eGazda.ro, elvsoft.ro. Am gazduite site-uri la ambii pe typo3 si nu au dezactivate functiile 'exec' (). In plus au si ImageMagick.
Pe egazda.ro l-am pus... si nu merge... functii exec dezactivate (disable_functions: show_source, system, shell_exec, passthru, exec, popen, proc_open, allow_url_fopen), si nu au IM...
Acum cum am spus... extensia asta ajuta mult, dar am poze facute in club acolo, si nu stau sa le fac mici in PS, si folosesc pt ele smoothgalery ca extensie si e super dragutz...
Ce am mai observat iarasi, ca pe paginiile unde am poze mici merge ok, dar in pagina de la o seara de karaoke unde am cam ~50 imagini de aprox 2MB fiecare, crapa fara discutii...
Ce idee mai am, e sa editez PHP ini de pe server, pt ca am limita de 32 mb/script, si 2 mb la fisiere uploadate....
Dar spune aici ca "Aceste setari PHP pot fi modificate de administratorul server-ului. Aceasta lista este doar informative.".. adica sa stau sa contactez departamentul "The Sleeping Marmots?" sa-mi umble la PHP ini?