Autor Subiect: Probleme dupa mutarea pe server  (Citit de 871 ori)

andrei

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 64
    • IT Focus
Probleme dupa mutarea pe server
« : Mai 14, 2008, 09:27:32 am »
Dupa ce am mutat un site Typo3 de pe un server pe altul (adica de pe server-ul de productie -al meu- pe un alt hosting) in backend, daca dau click pe majoritatea elementelor din frame-ul din stanga, la reincarcare partea din stanga ramane goala.

De exemplu, dau click pe Clear Fe cache, si apoi frame-ul unde era link-ul respectiv ramane gol. Trebuie sau dau refresh din browser intregii pagini, ca sa revina. De asemenea, nu pot adauga elemente... tot ce tine de "trecere" de la o pagina la alta, in backend, se soldeaza cu un frame alb, gol...

Aveti idee care poate fi problema? Am setat totul corect, si site-ul in frontend pare sa functioneze corect.
Multumesc
Bogdan Andrei  Craciun
Programator Web

http://www.bogdancraciun.com

tiberiu

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 209
    • http://www.arobs.com
Răspuns: Probleme dupa mutarea pe server
« Răspuns #1 : Mai 14, 2008, 12:36:46 pm »
Salut,

E greu de identificat daca nu pui un error_reporting(E_ALL). E clar ca dupa ce intreprinzi o actiune iti da un FATAL ERROR si nu-fi afiseaza nimic datorita setarilor pentru afisarea erorilor. Poti pune in .htaccess urmatoarea linie de cod:

php_value error_reporting 6143
Codul 6143 corespunde la E_ALL. Daca serverul e bine configurat, va functiona corespunzator setarea asta din .htaccess. Daca nu, incearca cu setarile din fisierul /t3lib/config_default.php. Ai acolo o intrare in array cu 'error_reporting'.

Daca nici asa nu observi care-i problema, ar putea fi din cauza bazei de date. Mi s-a intamplat ca la mutarea unei baze de date de pe un server pe altul, serverul MySQL pe care mutam sa aiba configurari diferite - pentru lungimea field-urilor, de exemplu - si astfel anumite fielduri/tabele sa nu stie sa le puna. Va trebui sa verifici si asta. Recomand sa umbli in clasa t3lib/class.t3lib_db.php si sa pui niste echo-uri sau sa activezi debuging-ul. Nu uita sa faci un backup la clasa asta, ca sa poti pune ulterior originalul inapoi.

Spor. Spune-mi, te rog, daca ai reusit si daca nu de ce..

Tiberiu Contiu
PHP System Architect
AROBS Transilvania Software
str. Minerilor, nr. 63, Cluj-Napoca

www.arobs.ro , www.arobs.com

E-mail: tiberiu.contiu(at)arobs.com , tiberiu.contiu(at)yahoo.com

andrei

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 64
    • IT Focus
« Răspuns #2 : Mai 18, 2008, 05:19:07 pm »
 ???
- in primul rand, era deja setat pe E_ALL; iar in .htaccess era deja setata valoarea 6143,atat pe global cat si pe local
- install tool spune ca este totul in regula
- hosting-ul are PHP versiunea 5.2.3
- problema pare sa fie de la extensia static_info_tables (am mai citit despre comportamentul asta, asta pare sa fie)
- frame-ul din stanga ramane alb, complet gol, in ciuda a orice i-as face (adica nu primesc erorile)
- se blocheaza la majoritatea lucrurilor, desi install tool-ul spune ca este totul ok (se poate scrie in folder-e, etc)
- inca ceva: pe acel hosting este instalat ImageMagick 6.2.9, si pana nu am pus php_safe_mode pe Off nu a vrut sa mearga;

Sunt in "sapaturi", dar o sa revin cu info, sper sa-i dau de cap.
Multumesc mult pentru sprijin
Bogdan Andrei  Craciun
Programator Web

http://www.bogdancraciun.com

tiberiu

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 209
    • http://www.arobs.com
« Răspuns #3 : Mai 18, 2008, 08:57:15 pm »
Citat
- inca ceva: pe acel hosting este instalat ImageMagick 6.2.9, si pana nu am pus php_safe_mode pe Off nu a vrut sa mearga;

Nu a mers ImageMagick pana ce nu ai pus save_mode pe off? Sau ai rezolvat problema cu frame-ul empty?

Ai incercat sa te uiti in log-urile apache-ului? S-ar putea sa gasesti raspunsul acolo.
Tiberiu Contiu
PHP System Architect
AROBS Transilvania Software
str. Minerilor, nr. 63, Cluj-Napoca

www.arobs.ro , www.arobs.com

E-mail: tiberiu.contiu(at)arobs.com , tiberiu.contiu(at)yahoo.com