Autor Subiect: probleme cu tt_news  (Citit de 913 ori)

violeta_creteanu

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 15
probleme cu tt_news
« : Septembrie 04, 2007, 03:22:16 pm »
Buna!

Am o problema cu tt_news. Desi cred ca am facut tot ca in tutorial, in loc sa-mi arate in pagina articolele, imi da mesajul: "no news in this list.".

Am creat o pagina in care am pus intai o inregistrare de tip hidden in care am inserat plugin-ul news. Am creat 2 categorii intr-un SysFolder Cat1.
In root page am setat la  General Record Storage page acest sysfolder Cat1.
De asemenea optiunea General Record Storage page are valoarea 1 in Extension Manager in setarile lui tt_news.

Am creat articolele in aceeasi pagina in care am inserat plugin-ul si le-am selectat o categorie. Articolele nu sunt de tip hidden.

Orice AS FACE, IMI DA ACELASI MESAJ: no news in this list.

Am selectat in plugin sa nu tina de cont de categorii, sa-mi arate toate articolele, dar tot acelasi mesaj.

Aveti vreo idee unde gresesc?

In tutorial la "Troubleshooting" ultimul punct este acesta:

Enable the admin panel (config.adminPanel=1) in your TS setup and look for error messages in the "TypoScript" section: (to see the possible TS errors set the checkboxes as shown in the screen shot below)

Aceste check-box-uri sunt: Tree display, Display all times, Display messages, Track content rendering, Display content.
Nu am gasit aceste checkbox-uri nicaieri, nu inteleg la care sectiune TypoScript se refera.

Va multumesc mult.

cborz10

• Novice
  • *
  • Mesaje postate: 51
    • Calin Borz
probleme cu tt_news
« Răspuns #1 : Septembrie 05, 2007, 01:33:20 pm »
Trebuie sa fii atenta ca la tt_news sa atasezi in Template CSS-based tmpl (tt_news), iar apoi sa faci toate configurarile:

Un ex:

plugin.tt_news.pid_list = 15
plugin.tt_news.singlePid = 15
plugin.tt_news.archiveTypoLink.parameter = 14
plugin.tt_news.backPid = 12
Calin Borz
Certified TYPO3 Integrator
Project Manager Typo3 Team REEA ROMANIA
http://typo3.reea.net/ - Code repository
http://www.reea.net/ - Company page

email: calin@reea.net

YM: calin_borz

http://www.borz.ro

violeta_creteanu

• Novice
  • *
probleme cu tt_news
« Răspuns #2 : Septembrie 11, 2007, 03:30:26 pm »
Trebuia sa adaug content(default) de la 'Include statics'.

Dar tot mai am probleme. Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca folosim postgres sau poate pt ca sunt erori in baza de date (imi da un mesaj: 'anumite campuri sau tabele lipsesc din bd'),desi tabela cu articolele (stirile) e in regula. Am mai instalat si alte extensii si typo3 spune la fel 'anumite campuri sau tabele lipsesc din bd' si totusi merg.

As fi vrut sa vad selectul pe care il face atunci cand selecteaza stirile, dar nu stiu cum. M-am uitat in Admin Panel, am activat 'Explain select queries', dar nu am vazut nici un select.

De asemenea, am instalat in local o versiune de typo3, am pus tsconfig din root:

config.adminPanel=1
admPanel {
  enable=all
}

si in template page.config.adminPanel=1.

Si nu imi apare Admin Panel in fronted.
Are vreo legatura cu extensia Front End User Admin?

violeta_creteanu

• Novice
  • *
imi merg stirile
« Răspuns #3 : Septembrie 16, 2007, 08:45:06 pm »
Salut!

Am renuntat la postgres si am trecut la mySql. Merg stirile acum.
Extensiile sunt in general pentru MySql.

Va multumesc pentru toate raspunsurile pe care mi le-ati dat.
Toate cele bune!

Violeta